21 нояб. 2007 г., 07:59

Дотежа ми 

  Поэзия » Любовная
1740 0 25

Дотежа ми да те търся безутешно,

във делника, разкъсан от съмнения.

По принцип,обичам всичките си грешки,

ала ти така болиш и париш в мене...

 

 

Дотежа ми! Горчи от твоето мълчание,

когато те догонвам с тихи стъпки.

Един до друг, а на такова разстояние,

безпаметно различни и до болка същите...

 

Дотежа ми! Гаснат несбъднати копнежи.

Притръпнах към хилядите мили обещания,

а в душата ми лежи утайка от надежда,

че може утре да бъда нечие мечтание.

© Сияна Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??