Вехне вънка теменуга,
самотата душа разкъсва,
само теб желая, не друга,
от мене нещо се откъсва.
Че сърцето си с тебе слях -
обикновена човешка драма,
друга да намеря не успях,
само ти в душата ми остана.
Няма сън, няма покой,
за теб само мечтая,
целият съм само твой,
но в болка аз ридая.
Дали слънцето угасна,
светлина ли то не излъчва,
защо ли тази самота ужасна
до крайна степен ме измъчва!?
© Георги Все права защищены