Jul 13, 2021, 2:31 PM

Драма 

  Poetry » Love
251 0 0

Вехне вънка теменуга,

самотата душа разкъсва,

само теб желая, не друга,

от мене нещо се откъсва.

 

Че сърцето си с тебе слях -

обикновена човешка драма,

друга да намеря не успях,

само ти в душата ми остана.

 

Няма сън, няма покой,

за теб само мечтая,

целият съм само твой,

но в болка аз ридая.

 

Дали слънцето угасна,

светлина ли то не излъчва,

защо ли тази самота ужасна

до крайна степен ме измъчва!?

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??