Ти си топлина,
и нежно спокойствие.
Ти ме обичаш тъй много,
в това не се съмнявам,
но не мога любов да ти давам.
Ти би направил всичко за мен,
но вече чужди устни целувам,
чужди ръце ме прегръщат.
Ти си много добър!
Да, другият, той е различен,
понякога мил, понякога груб.
Да, аз предавам сърцето,
живеейки в тази лъжа,
но сърцето не пита,
то силно обича...
но не тебе -
минало е това!
<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" /><?xml:namespace prefix = w ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:word" />Ти винаги си бил с мен добър,
а той две лица има -
понякога ме забравя -
от дългите пътища уморен,
но винаги при мене се връща,
усмихнат на моите колене.
Ти си добър, много добър!
Прости ми, но аз
ОБИЧАМ ДРУГ!
© Надя Георгиева Все права защищены
Прегръщам те мила!