Алчна за живот съм,
изпълнен с мир и смисъл,
богат на дух и висши идеали,
а не такъв, в който трупат се финансови хартийки,
и с мръсна корист мижитурките лови.
Завиждам
на сладката любов, опианила двама,
сплотеното семейство в детските мечти,
далеч от комерсиални, кариерни опиати,
пропускат важни дни...
Ненаситна съм
от към раздели с излишни хора и неща,
които само тровят ти покоя,
разбивам предразсъдъци и бдя за личната си свобода.
Гладна, жадна за живот съм,
с осъзната духовитост и духовна зрялост
в най-малките детайли на радостта от едни такива - други тайни...
© Красимира Генева Все права защищены