10.10.2023 г., 16:01 ч.

Друг поглед 

  Поезия
119 0 0

 

Алчна за живот съм,
изпълнен с мир и смисъл,
богат на дух и висши идеали,
а не такъв, в който трупат се финансови хартийки,
и с мръсна корист мижитурките лови. 

 

Завиждам 
на сладката любов, опианила двама,
сплотеното семейство в детските мечти,
далеч от комерсиални, кариерни опиати,
пропускат важни дни... 

 

Ненаситна съм
от към раздели с излишни хора и неща,
които само тровят ти покоя, 
разбивам предразсъдъци и бдя за личната си свобода. 

 

Гладна, жадна за живот съм,
с осъзната духовитост и духовна зрялост
в най-малките детайли на радостта от едни такива - други тайни...

                    

© Красимира Генева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??