13 февр. 2013 г., 14:41

Друга съм 

  Поэзия » Другая
856 0 10

Не съм родена за обичане,

в нощите безлунни аз се скитам,

това е моето обричане -

на мрака във вярност да се вричам!...

 

 Не съм създадена за нежност.

Във вятъра са разпилени косите ми,

душата съблечена, потъва в тленност,

прости, Любов, студът властва в сърцето ми!...

  

Не съм родена за обичане,

в нощите безлунни пак се скитам,

това е моето обричане,

на греха във вярност да се вричам!...

 

 

 08.02.2013 г.

Автор: Моника Стойчева

© Моника Стойчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??