30 июн. 2006 г., 13:57

ДРУГАТА 

  Поэзия
795 0 4
Какво била е всяка твоя дума,
изречена за нея може би....
Какво била е всяка твоя клетва,
пратена на погрешен адрес....
Какво била съм Аз за тебе –
една прищявка.....
....И нейното щастие
аз съм прегръщала,
...и съм плакала,
щом обзет бил си от нейния плач....
.......................
.......................
Дори сбогом не искам да казвам,
след това, което с очите видях.
Ти с всяка дума мене си лъгал,
че винаги я е имало.....
онази....другата.....,
тази вечер разбрах.....

© Надя Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??