28 июл. 2009 г., 21:37

Другата Аз 

  Поэзия » Другая
674 0 2

Синята рокля си облича,

слага си малко червило

и казва, че ме обича,

докато я гледам унило!

 

Разресва си дългата коса

с усмивка широка,

затръшва външната врата

и тръгва в някаква посока!

 

Идва при тебе захласната

всичко да ти разкаже,

а аз, като с нещо фрасната,

не вярвам, че ще го направи даже!

 

Тя бяга бързо, за да те настигне,

ти вървиш с друга,

дали нещо ще постигне,

или ще ù кажеш, че е луда?!

 

Коя е тя, ти се интересуваш

и какво ще узнаеш от нея?!

Това, което не искаш да чуваш -

че не мога без теб да живея!

 

А тя е второто ми аз -

щастливата половина,

надяваща се час по час

вече цяла година!

 

Тя още вярва, че ще те убеди

да се замислиш и простиш,

тя вярва, че както преди

ти пак на мен ще държиш!!!

© Т.Т. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??