8 февр. 2014 г., 19:58

Другата в мен 

  Поэзия » Любовная
514 0 4

Ще се изгубя сред безкрайната вселена,
за да ме търсиш докато си жив
и ще те чакам като хищница ранена
да ме откриеш, за да чуя твоя вик.
И като тигър слял се със нощта
ще чакам притаена ден след ден.
Последваш ли ме няма да се спра.
Бъди готов за другата във мен!
Безмилостна ще бъда, базпощадно
ще те разкъсам щом се приближиш,
а после ще покрия всички рани
с целувки, докато безпомощен заспиш.

И ще те милвам с нокти от стомана,
ще те целувам с устни от елмаз,
със огнен дъх ще те оставя бездиханен.
Така ще разбереш коя съм аз
и как без жал във хищник ме превърна,
душата ангелска обрекъл на нощта.
Последваш ли ме аз ще се завърна
като кошмар на жертвата в съня.

© Биляна Битолска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??