30 мая 2019 г., 02:29

Дух вълшебен 

  Поэзия » Авторская песня
1112 0 2

Не можеш ме заключи

във норми и мащаби.

В членове и параграфи,

не можеш ме заключи!

Във клетки и кафези –

ни златни, ни железни.

 

Аз съм дух вълшебен,

минал под дъгата.

Фонтан пъстроцветен.

Ураган през пролет.

 

Ще зазидам мрака,

ще озаря небето.

Земята, ще ухае,

ще цъфтят цветята.


 

© Румяна Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??