May 30, 2019, 2:29 AM

Дух вълшебен 

  Poetry » Authors song
1100 0 2

Не можеш ме заключи

във норми и мащаби.

В членове и параграфи,

не можеш ме заключи!

Във клетки и кафези –

ни златни, ни железни.

 

Аз съм дух вълшебен,

минал под дъгата.

Фонтан пъстроцветен.

Ураган през пролет.

 

Ще зазидам мрака,

ще озаря небето.

Земята, ще ухае,

ще цъфтят цветята.


 

© Румяна Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??