19 июл. 2016 г., 18:33

Духовен мост 

  Поэзия » Философская
449 0 5

Той, Бог, ни среща и прегръща, 
единствено... да сме добри. 
За него влюбените чувства, 
глухарчета са от мечти, 
политнали към небесата 
снежинки, пухчета от смях. 
Подал ни длан, така, в отплата, 
в денят да скачаме без страх.
Да дишаме и да живеем,
напук на помислите зли,
подрежда дните и ги взема
когато само той реши.
А дотогава, всеки миг е
подарък, смисъл, светлина,
духовен мост, така потребен
за всеки нас… към Вечността.

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??