Пишете. Пишете, приятели!
Пишете за всичко, което
дълбоко вълнува сърцето
и в миг преизпълва душата ви.
И нека днес празните страници
запълват перата ви леки.
Така ще живеят вовеки
и вашите думи, избраници.
Пишете с любов във сърцата си,
с надежда и вяра, с наслада.
След вас ще остане награда –
облечена в думи душата ви.
Веси_Еси (Еси)
© Еси Все права защищены