10 мая 2006 г., 07:49

Душата ми 

  Поэзия
873 0 6
Странно се стече реката,
моята си лична, вътре
тази, дето ме подмята
през вчера днес и утре.

В спомени изтъркани
са ценности и снимки,
в безвремие превърнати
са маски и обвивки.

А някъде в мазетата
завита, скрита, позатрупана
лежи душата ми, отнетата
и чака дреха нова, поизтупана...

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??