21 дек. 2012 г., 12:07

Душата ми 

  Поэзия » Любовная
781 0 0

Нощ е. Луната за нас е изгряла.

Сърцата в тоз късен час

страстно се търсят, горят.

Вярвам, има живот

за две сърца, които се обичат,

за две сърца, които горят,

има винаги брод.

 

Душата ми огнище жарко е за теб.

Ти приседни, с ръцете мъжки посегни.

Аз ще ти дам любов и страст за цял живот.

Не ще изгасне огнището, знам.

Душата ми...

 

Нощ е. Земята стаена приказка любовна сънува.

Ръцете в тоз късен час страстно се търсят, изгарят.

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??