Нощ е. Луната за нас е изгряла.
Сърцата в тоз късен час
страстно се търсят, горят.
Вярвам, има живот
за две сърца, които се обичат,
за две сърца, които горят,
има винаги брод.
Душата ми огнище жарко е за теб.
Ти приседни, с ръцете мъжки посегни.
Аз ще ти дам любов и страст за цял живот.
Не ще изгасне огнището, знам.
Душата ми...
Нощ е. Земята стаена приказка любовна сънува.
Ръцете в тоз късен час страстно се търсят, изгарят.
© Петя Ченкина Всички права запазени