2 апр. 2014 г., 22:23

Душата ми 

  Поэзия
306 0 0

ДУШАТА  МИ

 

Душата  ми  е  силна, но  е  в  стон.

Смълчана - стремително изкачва се.

Подгонена от вихъра - унесено лети.

Душата  ми  пътува  като  скитник.

 

Душата  ми  е  кротка - не  крещи.

Танцуват мислите ми райски танци.

Прелитат  и  достигат  дълбини -

замислена душата скита неуморно.

 

Душата  ми  е  силна, не  крещи...

Разбира тя, че тук е  - временно!

Къде  ще  иде  тя  без  мен?

Да  бъдем  двете  сме  обречени.

 

Събужда  се  духът  ми  притаен.

С протегнати ръце - душата ми се рее.

Ураган  бушува  ви,  сърцето  студенее,

но  бие  с  ритъм  на  камбанен звън.

 

 

© Крисимира Найденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??