20 мар. 2015 г., 00:07

Душата ми е самотен фар 

  Поэзия
587 0 1

Душата ми е самотен фар...

надеждите са вълните в това бурно море
над него мечтите ми са златния залез
и аз съм някъде там
между залеза и зората
на новия ден
държащ смело кормилото на кораба и устремен към следващия ден
за мен пристанища няма... вечно ще пътувам в това море на мечти...
компасът ми е развален... картата остаряла...
навлизам с моя кораб
в непознати води на моя живот
в търсене на неизвестното...
в търсене на някое приключение...
а може би търся себе си...

© Тодор Илиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??