20 авг. 2009 г., 18:03

Душата ми усеща твоето отсъствие 

  Поэзия » Любовная
931 0 10

Самотна, в бездихание обгърната -

душата ми усеща твоето отсъствие

и конвулсивно, с писъци и жар

рисува те, със трепет в паметта ми...

 

Божествен си и с шепот грабваш

сърцето ми - изгубено в нощта,

раняваш ме, печелиш ме и още

в очите ти намирам нежността...

 

Разпръскваш ме, събираш ме и пак,

като във огън, диво тръпна,

последната си капка жизнен сок прелях -

във вените ти, от любов изсъхнали...

 

 

© Радосвета Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??