26 окт. 2019 г., 09:57

Душевно опасно 

  Поэзия
471 0 3

Опасно е да бродиш в душата ми.

Там така и не успях да подредя.

Все някъде ще се спънат краката ти,

а паднеш ли, трудно се става след това.

 

Опасно е да ровиш в душата ми.

Там вечно пожари горят.

Все някога ще се опари ръката ти,

а пламнеш ли, няма връщане назад.

 

Опасно е да докоснеш душата ми.

Там блести целият ми свят.

Само, ако успееш да издържиш светлината й,

ще се спасиш от нейния ад.

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??