Опасно е да бродиш в душата ми.
Там така и не успях да подредя.
Все някъде ще се спънат краката ти,
а паднеш ли, трудно се става след това.
Опасно е да ровиш в душата ми.
Там вечно пожари горят.
Все някога ще се опари ръката ти,
а пламнеш ли, няма връщане назад.
Опасно е да докоснеш душата ми.
Там блести целият ми свят.
Само, ако успееш да издържиш светлината й,
ще се спасиш от нейния ад.
© Галина Кръстева Всички права запазени