18 авг. 2007 г., 13:33

Два свята 

  Поэзия
574 0 3
Прозорците на мойта стая,
те мият се от есенният дъжд,
студено е, не е като във Рая,
защото месец е на непоникналата ръж.

Отсреща други два прозореца на къща,
голяма като бастион,
но с сините перденца се превръща
в уютна вила за милион!

Две къщи, криещи мечти безкрайни.
Дали са те осъществими или не,
дали те ще разкрият свойте тайни
и ще се радват ли на топлото небе?...

                                                             2006 г.

© Галина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??