25 февр. 2015 г., 23:34

Двадесет и пети февруари 

  Поэзия
594 0 0

ДВАДЕСЕТ И ПЕТИ ФЕВРУАРИ

 

Моля те, бъди до мен

И когато съм сломена.

Хлипам ли, ридая ли,

Аз на теб да се облегна.

Ела при мен, щом съм сърдита.

Лекувай болката ми с смях,

А пък аз с обич нескрита

все ще ти благодаря

за приятелството и спомените.

Танцуваш ли ти от зори,

Разпалено до теб ще пея и в

Ъгъла щом мрак цари,

Непрестанно аз ще грея.

Когато не разбират, че от

Очите ти сълзи

Валят и все така не спират,

Аз ще съм там, само кажи!

Все ще ти благодаря

за приятелството и споменте.

 

2015

© Ралица Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??