16 июл. 2009 г., 16:23

Двама 

  Поэзия » Любовная
569 0 4

Двама

 

Макар и късно

съдбата ни ориса

със тази орисия - 

любовната магия.

Отключи нашите сърца

отприщи нашите слова . . .

С любовен план горим,

с телата си шептим.

Блажени нашите души,

 не ще ги нищо съкруши,

 защото слели са се те,

 в това “небитие”...

© Снежана Терзиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??