16.07.2009 г., 16:23 ч.

Двама 

  Поезия » Любовна
568 0 4

Двама

 

Макар и късно

съдбата ни ориса

със тази орисия - 

любовната магия.

Отключи нашите сърца

отприщи нашите слова . . .

С любовен план горим,

с телата си шептим.

Блажени нашите души,

 не ще ги нищо съкруши,

 защото слели са се те,

 в това “небитие”...

© Снежана Терзиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??