3 июл. 2014 г., 16:44

Двама 

  Поэзия
326 0 0

Искам да ми говориш с думи мили и нежни 

и да шептиш в ухото ми, докато галиш моите коси небрежни.

Искам да държиш ръцете ми, докато с погледа си влюбен разпалваш кръвта и сърцето ми.

Да целуваш устните ми аз също искам

и докато ме целуваш, в стената да те притискам.

Да се слеем заедно с теб в нощта

и да забравим за всички други неща.

На сутринта да се събудим пленени и да усетим как един за друг сме родени.

© Катрин Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??