19 нояб. 2009 г., 23:01

Две 

  Поэзия » Белые стихи
576 0 0

След две години на забрава

в чуждите прегръдки,

почука на вратата на сърцето ми,

и в най-тъмния час на нощта

влезе, за да потърсиш

следите си.

Да, Джеймс, там е лицето ти,

там са ръцете ти, топлите устни,

още те пазя,

за да отпразнуваме заедно

това, което е останало от нас,

след две години на пречистване

един от друг.

И да, Джеймс, любовта

се завръща със билет

за други градове и други жени,

за да разбере, че има място

в живота ми

през следващите две години.

 

 

18.11.2007г.-19.11.2009г.

Будапеща-Букурещ

© Адриана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??