След две години на забрава
в чуждите прегръдки,
почука на вратата на сърцето ми,
и в най-тъмния час на нощта
влезе, за да потърсиш
следите си.
Да, Джеймс, там е лицето ти,
там са ръцете ти, топлите устни,
още те пазя,
за да отпразнуваме заедно
това, което е останало от нас,
след две години на пречистване
един от друг.
И да, Джеймс, любовта
се завръща със билет
за други градове и други жени,
за да разбере, че има място
в живота ми
през следващите две години.
18.11.2007г.-19.11.2009г.
Будапеща-Букурещ
© Адриана Всички права запазени