18 мар. 2007 г., 11:43

Две думи 

  Поэзия
574 0 4

„Обичам те”, две думи прости,

които изричаме с копнеж,

те поставят много въпроси

и водят до вечен стремеж. 

 

Да откриеш любовта е призвание,

към което всеки се стреми,

без нея душата е в изгнание

и нямаш никакви мечти. 

 

Само, че не е толкова лесно

бързо сега да я откриеш

и трябва да си кажем честно,

много път трябва да изминеш. 

 

По този път сега съм поел

и много искам да я открия,

с мен само сърцето съм взел

и в него мисля да я скрия.

© Борислав Борисов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??