19 апр. 2017 г., 23:03

Две Души 

  Поэзия » Любовная
460 2 12

Две вселени – аз и ти

две сърца едно за друго все туптят,

две души една във друга запленени –

аз и ти – тела преплетени горят.

 

Две ръце прочувствено се галят

нежно и ефирно във нощта,

две тела безумно се обгръщат

търсят себе си във другия с плътта.

 

Две души отново затрептяват,

пърхат им крилцата от любов,

две сълзи очите просълзяват,

щом се видят след раздяла и... горят.

© Борислав тодоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??