16 сент. 2012 г., 20:01  

Две капчици вода 

  Поэзия » Любовная
561 0 0

 

ДВЕ КАПЧИЦИ ВОДА!

                НА ДАРИ - МОЯТА "СЕСТРА"


С тебе ни събра случайността! 
В тези пътища незнайни! 
Аз нямаше да знам дори и твойто име! 
Но как стана не разбрах! 

Обичта ни стана тъй голяма! 
Неразделна част от нас! 
Две капчици вода сме! 
Две души, широко разкроени! 
Видях моето лице в тебе! 
Една на друга врекохме се ние! 
Че вечно аз ще бъда твоята сестра, 
а ти - моята! 
В очите заблестяха нашите сълзи, 
от радостта, която ни споходи! 
В този свят горчив и толкоз мрачен.... 
Блесна слънчице за нас, 
че ние две сестри се преоткрихме! 
Две капчици вода, две кристално 
чисти езера! 
Две сърца горещи тупкат! 
С душа и плът сме ние! 
Всичко светло в теб е частицата от мен! 
Най-милата! 
Най-святата! 
Най-нежната! 
Е думата сестра! 
Ах, колко дълго търсехме се ние! 

И ето, вече ти си тук! 
Никога, никога няма да се разделим! 
Две капчици вода! 
Две кристално чисти езера! 

                     КРАСИ  


© Красимира Янкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??