4 февр. 2008 г., 17:01

Две капки обич 

  Поэзия
661 0 15
Да подишаме заедно.
Чувам как бие сърцето ти.
Ти се молиш за нас.
Лунен лъч гали лицето ти.

В приласканата нощ
небето рисува съзвездия.
Душите ни пламтят,
открили своето възмездие.

Телата плуват в любов,
а до нас морето шуми.
Да подишаме обич,
огън, страст под звезди.

Две капки обич
блестят на морския бряг.
Ще попият след миг
на времето в лудия бяг.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??