5 сент. 2017 г., 21:11

Две миниатюри 

  Поэзия » Любовная
425 2 7

СЕПТЕМВРИ

 

Празни гнезда

са очите ми

ако не срещат твоите

със птици пълни.

 

СБОГУВАМ СЕ,

но този път завинаги.

Жълтеят спомени и мисли.

Любовта дописва книгата,

която няма да разлисти.

© Радка Миндова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??