Sep 5, 2017, 9:11 PM

Две миниатюри 

  Poetry » Love
424 2 7

СЕПТЕМВРИ

 

Празни гнезда

са очите ми

ако не срещат твоите

със птици пълни.

 

СБОГУВАМ СЕ,

но този път завинаги.

Жълтеят спомени и мисли.

Любовта дописва книгата,

която няма да разлисти.

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??