5 дек. 2009 г., 23:09

Две очи 

  Поэзия » Любовная
801 0 0

                                                                Две очи

 

                                             Две очи ме гледат във нощта.

                                             Две очи горят в пламък от жарта.

                                             Две очи, в които аз пламтя.

                                             Две очи, скрити са в прахта.

                                             Две очи говорят - аз мълча.

                                             Тези две очи са пълни с доброта.

                                             Две очи мълчат, а аз шептя -

                                             искам да надникна в тях, съвсем сама.

                                             Две очи са празни. Тиха е нощта,

                                             в тях оглеждам се и аз сега.

                                             Не виждам болка, ни тъга -

                                             с доброта са пълни, с много доброта.

                                             Две очи затворени са във нощта.

                                             Две очи пепел станали са във жарта.

                                             Две очи, в които вече не пламтя.

© Дияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??