8 янв. 2019 г., 20:30

Две очи 

  Поэзия » Философская
861 1 2


Две очи - чисто светли небеса,
бели облаци като красиви мъгли
и душата моли с крехки слова.
Слънце и лед събрани в две очи,
а в тях толкоз самота
и вали и вали и вали -
дъжд от звезди
и след всяка една
останал е само прах от следи,
потънали в безкрайното
съзвездие на две очи -
помъдрели от тъга,
но нали, но нали, но нали
животът е само миг на борба..

© Nadya Todorova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??