Jan 8, 2019, 8:30 PM

Две очи 

  Poetry » Phylosophy
835 1 2


Две очи - чисто светли небеса,
бели облаци като красиви мъгли
и душата моли с крехки слова.
Слънце и лед събрани в две очи,
а в тях толкоз самота
и вали и вали и вали -
дъжд от звезди
и след всяка една
останал е само прах от следи,
потънали в безкрайното
съзвездие на две очи -
помъдрели от тъга,
но нали, но нали, но нали
животът е само миг на борба..

© Nadya Todorova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??