4 февр. 2021 г., 10:58

Две очи 

  Поэзия » Любовная
384 0 0

Диша в мен все още онзи безпощаден пламък
Луд пожар бушува на пристана на моята душа
Буден пак бленувам, но надеждата догаря
Търся път към бездната да удавя тази самота

 

Луд пожар бушува и всичко ще изпепели
Две очи красиви щом се взрат във мене
Стихията събуждат и кръвта ми закипи
Нямам нито избор, няма нито време

 

Две очи дълбоки като океанска падина
Необятни и загадъчни, мечти в себе си са вплели
Мислиш непознавам твоята душа
Но небесния простор аз виждам в очите ти кафеви.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??