1 февр. 2007 г., 14:26

Две очи с цвят на кафе 

  Поэзия
830 0 6
Две очи с цвят на кафе
гледат ме от снимката студена
и най-любимото лице,
оставило ме тъй сломена.

Опитах се да те забравя - не успях!
С какво ме - питам - тъй плени?
Дали със веселия, звучен смях
или с най-омайните очи?

Снимката. Само тя ми остана
да ми напомня за твоите лъжи,
да отваря наново моята рана
и да кърви ли, кърви ли, кърви...
              *  *  *
Две очи с цвят на кафе -
пленителни, омайващи, игриви.
И едно коварно сърце,
скрило се под тез очи красиви.

© Насето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??