3 сент. 2020 г., 08:15  

Две отделни 

  Поэзия
448 3 9

От погледа ти, тръпки ме побиват.

По-безлюбовно никой не е гледал.

Разбирам, че и чувствата умират.

и с тялото ти стават две отделни.

 

Пилея букви и разбивам срички

Във търсене са правилната дума

С която да ти кажа, че си всичко

В убиващата времето секунда.

 

Как на конец висящо е небето

И в миг се срутват в ъгъла звездите

И нищичко си нямам да ми свети

А мракът няма как да е лечител.

 

Известно е, че всичко си отива

И всички сме сами и заменими

Сърцето ми до твоето се спира,

Но там ме няма.

Няма ме, Любими.

© Деница Гарелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??