31 янв. 2017 г., 18:45

Две сърца 

  Поэзия
432 1 5

Когато две сърца танцуват
под римите на ЛЮБОВТА,
Творецът си налива вино,
леко се усмихва...

дяволът засрамен се обръща,

чоплейки си в носа...
а онази със косата
скромно  
се прави, че коси тревата.

© Христо Манчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??