31.01.2017 г., 18:45 ч.

Две сърца 

  Поезия
473 1 5

Когато две сърца танцуват
под римите на ЛЮБОВТА,
Творецът си налива вино,
леко се усмихва...

дяволът засрамен се обръща,

чоплейки си в носа...
а онази със косата
скромно  
се прави, че коси тревата.

© Христо Манчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??