Jan 31, 2017, 6:45 PM

Две сърца 

  Poetry
430 1 5

Когато две сърца танцуват
под римите на ЛЮБОВТА,
Творецът си налива вино,
леко се усмихва...

дяволът засрамен се обръща,

чоплейки си в носа...
а онази със косата
скромно  
се прави, че коси тревата.

© Христо Манчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??