8 мая 2022 г., 15:45

Двете с нея 

  Поэзия » Философская
279 1 3

 

Вътре в мен живее другата -

веселата, безгрижната, лудата.

Тя размахваше дните

и стопяваше нощите,

 миговете оформяше 

като пластелинови фигури.

Сега шепнешком ми разказва

( драскайки по душата ми )

за онези отминали

безметежни години.

Аз й запушвам устата

и си закривам очите,

вкаменявам сърцето,

но душата не мога-

от нея събирам

перлените сълзи

на днешните мигове...

© Слава Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??