19 июн. 2014 г., 10:27

Двойка за Прайд 

  Поэзия » Другая
316 0 0

Ало, чуйте...

искам да ви се похваля!

Вчера двоика получих?

Вместо аз да се застрамя,

взех че смях се от сърце.

Някой за стиха ми писа,

две, оценка две!!!

Ало, аз съгласен съм,

но питам?

Що се крие зад перде?

Нека той обоснове се...

Нека каже за какво?

Всъщност даже 

не ми пука...!

За оценката 

му пиша ДВЕ!!!

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??