18 февр. 2017 г., 14:19

Дяволия 

  Поэзия » Другая
342 0 2

Зима няма да затвори

тези дядови обори.

Да запръска страшен сняг,
да се стопли шарен свят.

 

Ех, каква ли гяволия
във главата ми ще щукне.
Я да взема и да се напия,
пък да скъсам Бело дугме.


 

© Симеон Пенчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??