18.02.2017 г., 14:19 ч.

Дяволия 

  Поезия » Друга
277 0 2

Зима няма да затвори

тези дядови обори.

Да запръска страшен сняг,
да се стопли шарен свят.

 

Ех, каква ли гяволия
във главата ми ще щукне.
Я да взема и да се напия,
пък да скъсам Бело дугме.


 

© Симеон Пенчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??