Feb 18, 2017, 2:19 PM

Дяволия 

  Poetry » Other
278 0 2

Зима няма да затвори

тези дядови обори.

Да запръска страшен сняг,
да се стопли шарен свят.

 

Ех, каква ли гяволия
във главата ми ще щукне.
Я да взема и да се напия,
пък да скъсам Бело дугме.


 

© Симеон Пенчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??