2 июл. 2013 г., 21:24

Дъжд 

  Поэзия » Философская
354 0 0

Вали, навън вали и всичко напоява.
Вали, във мен вали и всичко разтопява.
Бях дете, "доброто винаги ще побеждава".
Сега - голям - доброто винаги ме натъжава...

© Красимир Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??